3 feluri în care poți purta pantalonii de jogging în oraș

Cele mai frumoase modele de pantaloni inspirați din anii 1990, pantalonii de jogging au revenit în forță în dressingul prințeselor urbane fashioniste. Îi adori dar nu știi cum să îi porți în viața de zi cu zi în afara sălii de sport? Îți venim în ajutor cu câteva idei.

Prima versiune – cea mai șic. Adeptele unui stil sporty-șic vor adora să poarte peste tot pantalonii lor de jogging preferați, chiar și la locul de muncă. Cum se poate face asta? Poartă o pereche de pantaloni de jogging cu o bandă de satin pe lateral la clasica cămașă albă. Seara poți purta la pantalonii de jogging o cămașă din mătase și pantofi stilettos. Nuanța de nude este cea mai bună alegere.

A doua versiune- 100% casual. Fără îndoială, este cel mai confortabil look cu putință. Poartă în week-end perechea ta preferată de blugi trendy la un tricou ușor mai loose și la o pereche de bascheți imaculați care să accentueze latura casual a ținutei. Alege să porți la ținută o geacă bomber foarte confortabilă și glamour în același timp. Este modelul perfect de geacă care va pune în valoare pantalonii negri cu benzi albe laterale. Cu siguranță că acest gen de ținută va deveni preferata ta.

A treia versiune – pentru birou. Cine a spus că pantalonii de jogging nu se pot purta în fiecare zi la birou? Sau că la birou nu poți să fii cea mai cool sau cea mai trendy? Noi nu, cu siguranță. Poartă pantalonii de jogging la un top foarte elegant, la o geacă de piele sau la un blazer și la cea mai frumoasă pereche de pantofi tip escarpen atemporali în nuanțe de negru. Vei obține astfel o ținută cu care vei face senzație cu siguranță.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?