5 sucuri smoothie naturale ideale pentru o digestie lentă

Atunci când vrei să îți ameliorezi digestia, poți să incluzi la tine în alimentație cele mai sănătoase și cele mai savuroase sucuri naturale ideale pentru a trata o digestie lentă.

Sunt cele care te vor ajuta să consumi mai multe produse naturale foarte bogate în fibre și să consumi și altceva în afară de apă.

Un suc smoothie cu banane și cu iaurt. Este un delicios suc smoothie natural care se prepară cu cele mai bune ingrediente pentru sănătatea digestivă. Pe de o parte, banana este cea mai bună pentru a controla pH-ul stomacului, pentru a trata aciditatea și pentru a controla durerile abdominale. Iar iaurtul natur este cel mai bun pentru a proteja flora intestinală.

Un suc smoothie cu papaya și ovăz. Papaya este unul din cele mai bune fructe atunci când vine vorba despre tratarea digestiei lente. Dar și pentru a elimina toxinele și pentru a trata inflamațiile. Se poate combina cu laptele de in sau de ovăz pentru a stimula cel mai bine mișcările intestinale.

Un suc smoothie cu ananas și lapte de cocos. Este un suc smoothie tropical, ideal pentru digestie, deoarece conține bromelină, o enzimă care poate favoriza procesele digestive și care echilibrează procesele inflamatorii. Iar această combinație de ingrediente este cea care poate trata digestia mai grea, metabolismul lent și care poate elimina toxinele acumulate și lichidele.

Un suc smoothie cu ananas, papaya și avocado. Este un suc smoothie delicios, care poate trata digestia grea și care vine cu un plus de energie. Ingredientele sale vin cu cele mai importante cantități de fibre, de antioxidanți și de nutrienți esențiali pentru buna funcționare a sistemului digestiv.

Un suc smoothie cu ananas, morcovi și măr. Un smoothie digestiv ideal pentru tranzitul intestinal, inflamații și gaze. Conține cele mai benefice enzime digestive și antioxidante care pot diminua acumularea de deșeuri în intestin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?