After – După ce ne-am întâlnit: recomandare

Bazat pe un roman de succes care se împarte în mai multe părți, After este o ecranizare chiar frumos adaptata si pot spune ca nu este chiar o pierdere de timp. Nu este un film care sa contribuie la binele omenirii neaparat, insa nici cel mai slab film văzut vreodată.

Filmul urmărește povestea unor adolescenți, practic povestea dintre o fata cuminte și un băiat rău… exact, un clișeu pe românește, dar tin sa va spun ca este vorba despre un clișeu reușit pentru ca desi exista o mulțime de astfel de povesti ecranizate, acesta a reușit sa impresioneze un public destul de mare.

Tessa Young este protagonista seriei “After”, care odată venită la facultate încearcă sa se integreze printre studenți. În aceeași zi îl cunoaște pe Hardin Scott, un tânăr rebel și plin de farmec și mister dar total dezinteresat. Știți cum tocmai dezinteresul atrage în general, așa se trezește și Tessa îndrăgostită tocmai atrasa de dezinteresul lui.

Firul poveștii este destul de greu de urmărit deoarece nu pare a fi totul logic. Ea se îndrăgostește de el doar pentru ca el pare inaccesibil iar el se îndrăgostește de ea în urma unui pariu. Aici m-a dus putin cu gândul la Pariu cu viață, trebuie sa recunosc.

Nu găsesc elementul care tine relația lor vie… dar nici nu am stat foarte tare sa îl caut căci totuși filmul 123Movies prime m-a atras pur și simplu fără nicio explicație.

Tessa este tipul fetei ascultatoare, ingenua și timida în timp ce Hardin este total în antiteza cu aceasta. Probabil legătură dintre ei este menținută de spiritul lui misterios și nesiguranță pe care i-o oferă căci este o cu totul alta viziune pe care -o oferă asupra vieții.

Nu vreau sa intru în foarte multe detalii căci e un film ce merita văzut și ar trebui să-l descoperiți singuri vizionandu-l intr-o seara de weekend împreună cu partenerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *