Ce căști fără fir True Wireless să alegi?

Iti place sa asculti muzica in mijloacele de transport in comun, fara sa fii jenat de o casca audio impozanta sau pur si simplu vrei sa eviti cablurile care se amesteca? Pentru a raspunde la aceasta problema exista castile fara fir sau true wireless care reprezinta compromisul ideal. Sony, Bose sau Jabra, Samsung, exista numeroase astfel de casti pe piata. Iata care sunt cele mai bune casti fara fir true wireless in 2019.

Sony WF-1000XM3, recomandarea noastra. Noile casti fara fir de la Sony sunt succesoarele castilor mai vechi, WF-1000X. Acest nume ne aminteste de excelenta casca audio al aceluiasi constructor care s-a facut remarcata datorita calitatii audio dar mai ales datorita sistemului de reducere al zgomotului eficient. Aceasta reducere este, in realitate, mult mai eficienta in comparatie cu alte casti de pe piata. Autonomia este uriasa. Sony anunta o autonomie de 6 ore. In plus, castile Sony WF-1000XM3 beneficiaza de Google Assistant.

Jabra Elite Active 65T, o alternativa buna. Jabra reprezinta un precursor in domeniul castilor true wireless. Jabra s-a lansat in domeniul audio in 2016 cu castile Elite Sport si nu inceteaza sa se imbunatateasca de atunci. Elite Active 65T se disting in special prin integrarea functiei Bluetooth 5.0 si conexiunea fara fir extrem de stabila. Propun o autonomie de 5 ore dar nu neglijeaza nici designul sau confortul deoarece vin cu un look metalic, mai degraba estetic. Butoanele permit un control simplu al muzicii sau apelurilor.

Samsung Galaxy Bud, compatibilitate incarcare fara fir. Cu Samsung Galaxy Bud, constructorul sud-coreean se bazeaza pe eficienta AKG. Pe langa faptul ca ofera un design compact, castile ofera in egala masura un sunet extrem de satisfacator. Galaxy Buds dispun de o sonoritate proprie si se disting prim compatibilitatea cu incarcarea fara fir.

Apple AirPods 2, o solutie care functioneaza si pe Android. Apple poseda si casti fara fir care raspund la numele de AirPods 2. Firma de la Cupertino si-a reinnoit gama cu o a doua versiune de casti true wireless. Acestea poseda in mare aceleasi caracteristici ca si vechiul model, o autonomie de cinci ore, conexiune Bluetooth, etc. Singura diferenta fata de predecesoarele sale este oferita de compatibilitatea cu incarcarea fara fir dar si de integrarea Siri. Vestea buna este aceea ca Apple AirPods 2 se pot imperechea si cu alte aparate decat produsele Apple. Se comercializeaza la pretul de 229 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *