Cele mai exotice destinații ale lumii

Pasionatii de calatorii abia asteapta sa isi stranga bagajul si sa plece intr-o alta aventura plina de farmec si de mister. Zonele greu accesibile, dar si cele mai exotice starnesc curiozitatea si interesul celor dornici sa descopere noi culturi si traditii.

O alegere inedita o reprezinta Sri Lanka, aceasta fiind fara doar si poate una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Peisajele sunt de-a dreptul extraordinare, iar localnicii sunt extrem de primitori reusind sa transforme vacanta intr-una de neuitat. Activitatile desfasurate pe insula includ plimbarile cu elefanti, dar si un safari prin jungla verde.

Punta Cana din Republica Dominicana este un adevarat paradis. Plajele sunt formate dintr-un nisip alb si fin care se uneste cu apele clare incat imaginea pare desprinsa dintr-un basm. Un astfel de loc este perfect pentru relaxare si pentru incarcarea bateriilor dupa un an plin de evenimente.

O alta destinatie exotica este Zanzibar. Aici turistii au parte de o multime de resorturi de lux unde se pot relaxa si unde pot petrece o vacanta de vis. In plus, peisajele sunt desprinse parca din carti, in vreme ce apusurile de soare par pictate de un talentat artist.

Maldive nu ar trebuie sa lipseasca de pe lista niciunui pasioant de calatorie. Destinatie este una cu adevarat spectaculoasa asa ca nu trebuie ratata. Insula se afla in topul preferintelor tinerilor insuratei care vor sa isi petreaca luna de miere intr-un decor idilic departe de privirile curiosilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *