Cele mai frumoase seriale Netflix care te vor face să călătorești în Scoția

Scotia este o tara care are cele mai frumoase peisaje care iti vor taia respiratia. Acestea au fost deci cele mai utile in nenumarate reprize, pentru filme, dar si pentru seriale. Iata care sunt cele mai frumoase dintre ele.

Outlander si frumusetea Highlands. Cu siguranta ca iubitorii de seriale istorice si iubitorii acestor peisaje cunosc acest serial. Primul sezon se desfasoara in intregime in Highlands iar o parte din sezonul 3 in Edimborough.
Vei descoperi aici cele mai frumoase peisaje si satucuri pitoresti care se regasesc in realitate in jurul orasului Edimbourough. Glasgow a fost folosit si el foarte mult pentru a repreznta orasul Boston in anii ’50.

The Crown si descoperirea Regatului Unit. Scotia nu este in prim plan in acest serial dupa cum ai putea sa iti imaginezi. Descoperim insa aceasta regiune in sezonul 2 si inca putin in sezonul 4, cu Castelul Balmoral, partidele de vanatoare sau la scoala Printului Charles.

Lovesick. Cu siguranta ca aici nu vei vedea spatii mari si natura minunata din Scotia, dar vei descoperi o multime de locuri importante din Glasgow. In plus, cu siguranta ca vei adora si scenariul sau. Povestea pare putin trasa de par, dar personajele sale sunt cu adevarat adorabile. Este povestea a 4 prieteni si a evolutiei relatiilor lor de prietenie. Si este foarte frumos sa vezi orasul Glasgow, intr-un serial cu tema iubirii.

Reign, destinul unei regine. Nu putem vorbi despre cele mai bune sau cele mai frumoase seriale Netflix, fara sa il mentionam si pe acesta. Un serial care vorbeste in exclusivitate despre viata lui Marie Stuart, Mary Quen of Scotts. Se inspira din viata acesteia,chiar daca scenaristii si-au luat mai multa libertate. Dar in acest fel, poti afla mai multe despre destinul sau tragic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *