Denimul sub toate formele sale

În noul sezon primăvară- vară 2017, denimul este pe toate fronturile. Rochii, fuste, salopete, geci…o mulțime de piese vestimentare adică care vor aduce un omagiu lui Levi Strauss și care îți vor pune cel mai bine în valoare toate ținutele.

Rochia cu nasturi. Cu siguranță că vei fi fermecată imediat de această rochie minunată. Cu mânecile sale lungi și cu șirul său de nasturi de sus până jos, este o rochie în stil seventies prin excelență. O poți purta cu bascheți pentru a obține cele mai frumoase ținute casual sau cu o eșharfă în păr.

Salopeta cu pantaloni scurți. Cu siguranță că va deveni aliatul tău de nădejde în noul sezon estival. Este estivală, lejeră și îți va pune cel mai bine în valoare talia mai ales atunci când are un cordon.

Fusta cu nasturi. Un model minunat de fustă care te va seduce cu sigurantă datorită laturii sale retro-cool. O poți purta cu un top simplu în nuanțe de alb pentru a obține cele mai frumoase ținute.

Geaca de blugi. Dar nu orice model de geacă de blugi, ci unul care să semene cu o cămașă de blugi. Alege deci o geacă la jumătatea drumului dintre cămașă și geacă care îți va pune toate ținutele în valoare. Arată de minune purtată mai casual, la o pereche de pantaloni din in în nuanțe de alb sau la o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8. Espadrilele pot completa de minune ținuta. Dar o poți purta și la o pereche de pantaloni slim și la pantofi mai eleganți.

Salopeta tip sarafan. În acest nou sezon, va trebui să porți denimul sub toate formele sale, mai ales sub formă de salopete. Cea tip sarafan este o piesă vestimentară foarte originală care îți va aminti cu siguranță de copilărie. Va arăta cel mai bine alături de o bluză navy.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?