Două profesoare conectate prin intermediul morții din decembrie, pe Netflix – The Mess You Leave Behind

In curand, Netflix ne va propune un nou mini- serial de origine spaniola, numit The Mess You Leave Behind, El Desorden que dejas, in versiunea sa originala.

Este vorba despre o noua mini serie care este realizata de catre Carlos Montero, adica de catre co-creatorul serialului Elite. Este un nou thriller deci pe care il vom putea urmari in integralitate incepand cu data de 11 decembrie.

Co-creatorul de la Elite adapteaza aici propriul sau roman, aparut in anul 2016. Serialul ne duce in regiunea Galitiei pentru a ne spune o poveste care imbina de minune drama si suspansul in doua cronologii.

Intriga este articulata in jurul lui Raquel, o profesoara angajata recent la o scoala si Viruca care este angajata pentru a o inlocui pe Raquel, dupa ce aceasta are un tragic sfarsit.

Atunci cand vietile celor doua sunt conectate si invaluite intr-un torent de amenintari si de minciuni si de mistere, totul devine mult mai interesant.

Viruca, cea care este angajata sa o inlocuiasca pe Raquel, incepe sa fie bantuita de moartea lui Raquel si ajunge sa se teama pentru propria sa viata. Mai ales ca aceasta primeste in prima sa zi la scoala, un mesaj anonim, unde scria- « Dar tu, oare cand vei muri ? »

In casting ii regasim pe Inma Cuesta, Bárbara Lennie, Tamar Novas, Arón Piper, Roberto Enríquez, Roque Ruíz, Isabel Garrido, Fede Pérez, Alfonso Agra, Susana Dans, Xavier Estévez, Xosé Antonio Touriñán, María Tasende, Camila Bossa, María Costas, Abril Zamora, Chelo Falcón, Ana Santos, Mela Casal si pe César Cambeiro.

Si da, fanii Elite vor fi cei mai incantai, deoarece Aron Piper, vedeta din Elite va avea un rol foarte important in acest serial. Cele 8 episoade de 40 de minute te vor tine cu sufletul la gura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *