HPI- noul serial polițist de pe Salto

Audrey Fleurot va putea fi admirata intr-un nou serial politist numit HPI, difuzat in avanpremiera pe Salto. In aceasta fictiune, comediana are rolul unei menajere cu un IQ foarte ridicat care va trebui sa ajute o brigada de politie.

Dupa Engrenages sau The Bonfire of Destiny, Audrey Fleurot va avea un rol mai putin auster. Aici va avre rolul lui Morgane, o femeie care face menajul, dar o femeie extrem de suprinzatoare. Este o mama celibatara care se ocupa de intretinerea unui comsariat. Dar, viata sa se va schimba total atunci cand va da peste dosarul unei anchete judiciare in curs.

Intuitia sa este mai puternica decat ea. Si atunci cand se afla in fata notitelor sau tabelelor celor din echipa se vede obligata sa mai adauge anumite lucruri. Si dupa ce este chestionata de echipa de politisti, reuseste sa rezolve ancheta.

Cum este posibil? Foarte simplu. Are un IQ peste medie. IQ-ul sau este de 160 deci are un mare potential intelectual. De asemenea, face cele mai bune deductii deci stie cum sa interpreteze anumite indicii sau probe.

Mirata de acest talent, comisarul (Marie Denarnaud) ii popune sa devine consultant. Un post pe care il accepta, dar cu unele conditii.

Audrey Fleurot epateaza in acest rol foarte original. Acesta menajera de 38 de ani are trei copii, doi dintre ei, fiind sub supraveghere cu cinci credite de rambursat. Pe scurt, nu are deloc timp pentru ea si se vede nevazuta sa colaboreze cu politistii, ea care ii detesta. Este cea care sparge codurile si aduce un plus de sare si de piper in fiecare ancheta.

Actrita Audrey Fleurot a intrat perfect in pielea acestei menajere extravertite si cu gura foarte mare. Un personaj mai nebunatic si foarte original in fata unei politii foarte serioase si originale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *