Impresii despre Avengers Infinity War

Avengers Infinity War este considerat a fi unul dintre cele mai bune filme realizate de Marvel pana acum, acest film reusind sa fie indragit datorita actiunii sale, dar si datorita povestii unice in istoria filmelor cu super eroi. In cadrul acestui film, nu apare povestea obisnuita, respectiv formula consacrata de astfel de filme si anume villain-ul mediocru, infrant in final de eroi.

De data aceasta, villain-ul este cel care castiga, iar Thanos o face intr-un stil pe care nu l-am mai vazut pana acum in nici un film produs de cei de la Marvel. Acest film a reusit sa atraga un numar impresionant de oameni la cinema-uri, iar incasarile au fost pe masura, lucru ce insemana ca acest film este unul reusit atat din punctul de vedere al incasarilor, cat si datorita parerilor pe care le-a starnit dupa ce a aparut.

El exploateaza o noua fata a acestor filme, fata pe care nu am mai intalnit-o si anume o poveste a villain-ului, poveste ce se termina cu o victorie a acestuia, nesperata in ultimul moment. Thanos reuseste sa fie villain-ul de care multe filme watchseries full Marvel au avut nevoie in trecut si care reuseste sa te faca sa-l urasti dupa ce vei vedea filmul, chiar daca nu ai mai vazut nici un alt film al celor de la Marvel.

Intregul film este caracterizat prin actiune si practic nu ramane nici un moment cand cel care urmareste filmul se va simti plictisit. Acest film va reusi sa starneasca aprecierea chiar si celor mai aprigi critici al filmelor cu super eroi, Marvel reusind sa-si zdrobeasca propriile stereotipuri cu care ne-am obisnuit deja in multe dintre filmele lor.

Probabil ca dupa acest film, filmele cu super-eroi nu vor mai avea cu ce sa ne suprinda atat de mult pentru ca el este practic concluzia a 10 ani in care Marvel a tot construit acest scenariu putin cate putin, ajungand ca intr-un final, acest film sa fie finalizat si sa iasa in evidenta datorita povestii, dar si a actiunii sale.

Super eroii isi dau silinta sa ia de la Thanos pietrele infinitatii, dar acest demers este combatut usor de catre raufacatorul Thanos. Avengers Infinity War este un film pe care nici un fan al filmelor cu super eroi nu ar trebui sa-l rateze, acest film reusind sa aduca in prim plan un villain cum nu a mai fost intalnit in nici un alt film creat de Marvel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *