Lion King – 3 motive de a urmări acest film

Lion King, un film live-action a fost lansat. Imagini care ne taie rasuflarea, un soundtrack extraordinar si o emotie intacta…iata trei motive de a urmari acest film.

Este unul din cele mai asteptate filme ale verii. Pe data de 17 iulie a avut premiera, unul din cele mai apreciate filme animate Disney, Lion King. Realizat de catre Jon Farveau (caruia ii datoram un alt film live-action, Cartea Junglei), acesta este fidel scenariului desenului animat – asistam la prezentarea puiului de leu Simba, fiul regelui Mustafa si a reginei Sarabi, viitorul rege anuntat si proclamat de catre toate animalele…aproape toate animalele. Leul Scar, fratiorul regelui isi vede sansele de domnie din ce in ce mai reduse si isi pregateste razbunarea cu ajutorul hienelor. Cu totii stiti aceasta poveste, nu cred ca mai este nevoie sa v-o povestim. Insa va oferim 3 motive pentru care nu ar trebui sa ratezi acest film.

Imaginile sunt magnifice. Atunci cand ne gandim la Regele Leu ne apar in minte campiile intinse din savana si stanca Leilor, desertul sau jungla in culori incredibile. Regasim toate aceste lucruri si in noul film.

Emotia este si mai intensa. Chiar daca cunoastem povestea inca din copilarie este destul de greu sa nu fim emotionati doar nu suntem de piatra, suntem oameni si noi. Filmul respecta aproape in totalitate scenariul desenelor animate si dozeaza la perfectiune umorul (duo-ul Timon si Pumbaa functioneaza de minune) si emotia. Trebuie sa recunoastem ca faptul de a vedea aceste animale fac unele scene si mai emotionante. Filmul are evident o conceptie diferita, un scop diferit, deoarece la 25 de ani de la difuzarea desenelor animate, jumatate din leii din Africa au disparut.

Soundtrack-ul este magnific. Soundtrack-ul filmului Lion King face parte din albumele culte pe care ne place sa le ascultam si in ziua de azi, in ciuda trecerii timpului. In film regasim aproape toate melodiile din desenele animate in versiuni extrem de fidele celor originale, cu ritmuri minunate si muzica de ambianta care insoteste de minune povestea. Fanii celebrei cantarete Beyonce (care si-a imprumutat vocea personajului Nala) se vor bucura la auzul melodiei Can You Fell The Love Tonight dar si sa descopere titlul Spirit, care apare pe noul album al cantaretei The Lion King: The Gift, lansat pe data de 19 iulie.

Va invitam sa vizionati acest film minunat cu familia sau cu prietenii, merita.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?