Lumea mai știe cum e să te joci?

De când nu m-am mai jucat nimic. Îmi amintesc cum pierdeam nopțile acum câțiva ani, vorbind cu zeci de necunoscuți și chiar mă distram într-un oarecare fel. Atunci aveam o pasiune pentru jocuri, acum parcă s-a pierdut, fie din cauza lipsei de timp, fie din cauza plictiselii. Nu am mai prea găsit jocuri atrăgătoare în ultimele luni.

Nu am renunțat complet la jocuri. Mai sunt câteva cu care îmi pierd timpul seara, însă ocazional și nu sunt jocuri care să îmi necesite o prezență permanentă. Acele jocuri în browser îmi lipsesc, cu sate, lupte, atacuri, unde trebuia să fiu non-stop activ. Acum mai joc câte un meci de Heroes, dacă știți jocul, sau Coutner Strike Global Offensive. Acesta cu siguranță îl știe toată lumea.

Este vorba de o acțiune a unei echipe anti-tero. Aceștia trebuie să împiedice teroriștii să planteze bomba, să-i anihileze pe toți sau dacă bomba a fost pusă, să o dezamorseze. Jocul e oarecum repetitiv, dar datorită faptului că e online, fiecare rundă e diferită. Oamenii nu se comportă la fel, deci o nouă provocare de fiecare dată, lucru ajutat și de numeroasele arme prezente în joc.

Jocul are și câteva moduri, nu le pot spune tocmai moduri, însă sunt mai multe feluri de joc. De la competitiv, unde îți crește rank-ul dacă te descurci bine în meci, la casual, unde joci pur și simplu. La tipuri mai mici, pe harți mai mici, gen demolition, arms race și altele.
Jocul e atractiv. Mi-aș fi dorit să mă atragă și altele la fel de mult.

Voi ce jocuri jucați? Ce genuri vă plac? Eu sunt un îmătimit al shooter-elor și al rpg-urilor. De acestea din urmă nu am spus nimic acum, pentru că sunt prea multe, dar și pentru că sunt destul de vechi deja, la care am fost nevoit să renunț datorită calculatorului, al rezoluției ecranului, care face totul să se vadă în pătrățele și îmi dă o durere de cap nemaivăzută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *