O selecție a serialelor care vorbesc despre dragoste și sex

De la Love la Wonderlust, trecand pe la Easy sau Lovsick, iata o lista cu serialele care vorbesc cu inteligenta, finete si umor despre dragoste si sex.

Easy. Easy se distinge de restul serialelor care vorbesc despre dragoste si sex prin formatul sau si varietatea personajelor. Fiecare poveste urmareste personaje diferite, pe care le regasim uneori de la o poveste la alta, in orasul Chicago. Unele povesti se deruleaza pe parcursul a trei sezoane in timp ce altele au rezervate un singur episod. Avem un cuplu in deriva, impreuna de mai bine de 20 de ani, care decide sa isi mai dea o sansa si sa isi permita unul altuia sa se intalneasca cu alte persoane. Intalnim un celibatar de lunga durata, terifiat cand vede ca timpul trece pe langa el si a ramas tot singur, o femeie tulburata la auzul vestii ca fostul sau amant s-a reintors in oras…dialogurile sunt percutante, fine si incisive.

LOVE. Gus si Mickey sunt doi tineri in varsta de 30 de ani care locuiesc in Los Angeles. El este un profesor particular pentru o vedeta TV insuportabila, ea lucreaza la un post de radio local si isi ineaca amarul in alcool deoarece nu mai stie la ce sa viseze. Intalnirea dintre cei doi le va da amandurora viata peste cap. Depresie, dependente, comportament auto-destructiv, LOVE este un serial car ne spune povestea unor “adolescenti” de 30 de ani care incearca sa inteleaga ce inseamna verbul a iubi.

Lovesick. Lovesick este un serial cu o multime de fani, uneori teribil de trist. Atunci cand Dylan afla ca are chlamydia, nu are de ales, trebuie sa isi contacteze toate fostele partenere sexuale pentru a le preveni si sa inteleaga totodata cum a contactat aceasta infectie transmisa pe cale sexuala. Revazandu-si fostele iubite, neindemanaticul si romanticul Dylan se maturizeaza si vede viata dintr-un alt unghi.

Wanderlust. Unul din cele mai reusite seriale ale anului 2018. Cu minunata Toni Colette in rol principal, Wanderlust este un serial care se intereseaza de criza prin care trece Joy, in varsta de 50 de ani, un psiholog plictisit de sotul sau caruia ii propune uniunea libera pentru a-si mai condimenta putin casnicia. Joy, care nu vrea sa le arate celorlalti cat este de vulnerabila, va trebui sa invete sa faca fata unor sentimente contradictorii. Un serial magnific, o veritabila bijuterie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?