Riverdale sezon 4, Plan Coeur sezon 2, Watchmen… iată serialele pe care nu trebuie să le ratezi în octombrie

Care sunt serialele pe care nu trebuie sa le ratezi in octombrie? Riverdale sezonul 4, Plan Coeur sezonul 2, Watchmen ar fi principalele.

Mr Robot sezonul 4. Este inceputul sfarsitului pentru Elliot Anderson. Serialul lui Sam Esmail, recompensat cu un Glob de Aur si cu un premiu Emmy, primit de Remi Malek in 2016 ajunge la sfarsit dupa patru sezoane. Acest sezon 4 va fi alcatuit din 13 episoade si va fi cel mai lung din toate sezoanele. Actiunea se va relua exact de la sfarsitul sezonului 3 si se anunta a fi un sezon extrem de complicat pentru eroii nostri preferati. Va fi difuzat incepand cu 6 octombrie.

The Wlaking Dead sezonul 10. The Walking Dead a ajuns deja la sezonul cu numarul 10. Chiar daca numerosi sunt actorii care au parasit deja serialul, lacrimile vor continua sa curga odata cu aparitia noilor episoade. Dupa Andrew Lincoln si Lauren Cohan, de data aceasta Danai Gurira aka Michonne este cea care va parasi serialul. Zvonurile sustin ca vor exista cel putin inca trei sezoane ale acestui serial. Ceea ce inseamna ca va fi destul de lung.

Riverdale sezonul 4. Dupa mai multe luni de intrebari cu privire la finalul acestui serial, Riverdale revine in sfarsit si ne dezvaluie cateva secrete odata cu lansarea sezonului 4 disponibil din luna octombrie pe Netflix. Episodul cu numarul 1 va fi un omagiu pentru regretatul actor Luke Perry care a decedat din cauza unui AVC suferit in luna martie a acestui an. Vom avea parte de un nou mister in acest sezon si la o impacare intre cuplul Veronica/Archie.

Plan Coeur sezonul 2. La mai putin de un an de la difuzarea pe Netflix, serialul Plan Coeur se reintoarce deja cu sezonul numarul 2. Amintiti-va ca la sfarsitul sezonului 1, Elsa le-a lasat pe prietenele sale sa creada ca se va muta in Argentina si ca Jules vrea sa se impace cu ea. Actiunea va fi reluata cu cateva luni mai tarziu de la aceste evenimente. A reusit Jules sa ii recastige increderea ? Cum va justifica Elsa absenta sa ?

Insatiable sezonul 2. Patty este mai determinata ca oricand sa se razbune. In ciuda numeroaselor polemici, Netflix a decis sa ofere un sezon 2 acestui serial. Dupa finalul mortal al primului sezon ne imaginam ca Patty va avea parte de o multime de alte aventuri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?