Sezonul 3 al serialului You este deja în pregătire

Netflix are incredere oarba in sezonul 2 al serialului You. Chiar inainte de a se reintoarce in forta pe platforma, librarul psihopat Joe Goldberg are deja dreptul la noi aventuri. Iata tot ce stim despre sezonul 3 al serialului You. Cei care au urmarit sezonul 1 al serialului You asteapta cu nerabdare sa il revada pe atragatorul Penn Badgley, alias Joe Goldberg.

Sezonul 3 al serialului You pe Netflix. Serialul You a fost unul din cele mai urmarite anul trecut pe platforma de streaming. Numerosi sunt cei care au facut binge watching. Studiourile care produc acest serial au inteles foarte bine mesajul, deoarece un sezon 3 este deja in pregatire. Conform informatiilor obtinute de la site-ul de specialitate Deadline, aventurile lui Goldberg continua. Statul California a dezvaluit lista programelor care vor primi finantare in acest an. Si celebrul serial You beneficiaza de un buget generos, de peste 7 milioane de dolari. Acesta reprezinta un mare indiciu cu privire la continuarea serialului You.

Scenariul sezonului 3 al serialului You. Daca vrei sa stii ce urmeaza sa se intample in acest nou sezon va trebui sa mai ai putina rabdare. Trebuie, intai si intai, sa urmaresti sezonul 2 al serialului, disponibil incepand cu data de 26 decembrie pe Netflix pentru a-ti face o idee cu privire la viitorul lui Joe Goldberg. Si apoi, trebuie sa tinem cont si de romanul din care s-a inspirat acest serial.

Va amintim ca, dupa ce a ucis o multime de persoane Joe s-a mutat in Los Angeles in incercarea de a-si sterge urma. Se pare ca si-a schimbat si identitatea si acum se numeste Will. Ce mai are de data aceasta in minte? Ce vrea sa faca? Trecutul sau ii va bulversa noua viata. Raspunsul il vom primi incepand cu 26 decembrie pe Netflix.

Poate nu stiai acest lucru insa serialul You cu atragatorul actor din Gossip Girl, Penn Badgley este o adaptare a romanelor scrise de autoarea Caroline Kepnes. Si, aceasta din urma a precizat pe contul sau de Twitter ca este pe cale sa scrie cel de-al treilea roman din saga Joe Goldberg insa ca acesta nu este inca gata.

Oare ce ne mai rezerva aceasta scriitoare talentata, dupa primele doua parti extrem de interesante si cand va fi gata de a fi devorat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *