Știi cum îți poți albi dinții în mod natural?

Doar specialiștii în chirurgie dentară pot folosi unele ingrediente pentru albirea dinților precum peroxidul de hidrogen. Dar dacă vrei să apelezi la unele produse mai naturale și dacă nu vrei să treci prin cabinetul dentistului, iată care sunt ingredientele naturale la care ai putea apela.

Bicarbonatul de sodiu. Chiar dacă este folosit uneori pentru a albi lenjeria de pat sau chiar și casa sau pentru a trata unele indigestii, bicarbonatul de sodiu este fără îndoială cel mai bun detartrant natural pe care îl poți găsi la tine în bucătărie.

Poți pune puțin bicarbonat de sodiu pe periuța de dinți ca și cum ai folosi în mod normal o pastă de dinți. De altfel, foarte multe paste de dinți au în compoziția lor bicarbonat de sodiu.

Sau mai poți amesteca bicarbonatul de sodiu cu sucul de la o jumătate de lămâie pentru a prepara propria pastă de dinți. Lămâia este ideală pentru strălucirea dinților, în timp ce bicarbonatul de sodiu îi va albi.

Cărbunul natural sub formă de pudră. Această pudră neagră are o mulțime de virtuți atunci când vine vorba despre albirea dinților. Cărbunul vegetal sub formă de pudră, folosit alături de pasta de dinți este cea mai eficientă metodă de a albi dinții.

Se mai poate pune direct pe emailul dinților cu ajutorul unui prosop. Efect garantat dacă vei face asta de două ori pe săptămână.

Sarea grunjoasă. Sarea grunjoasă îți poate salva și ea zâmbetul. Puternicul nivel de iod din această sare are virtuți antiseptice și antifungice. O gargară deci cu sare grunjoasă dizolvată în apă călduță poate să fie foarte eficientă făcută măcar de două, trei ori pe săptămână.

Sau mai poți înmuia pur și simplu periuța de dinți în această soluție marină. Vei accentua în acest fel efectele pozitive al sării marine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?