Trend alert – trenciul din denim

În noul an denimul s-a hotărât cu siguranță să ne surprindă sub toate formele sale. Fie el deșirat, cu broderii, cu inserții de dantelă, cu aplicații sau cu paiete, a demonstrat deja că este rege printre cele mai în vogă tedințe.

Sursă de inspirație inepuizabilă, denimul vine cu un plus de cool pentru toate piesele vestimentare clasice, mai ales pentru trenci.

Iar în 2017 trenciul nu încetează să se reinventeze. Chiar dacă adori versiunea sa clasică și atemporală, puține schimbări sau detalii surpriză nu au cum să strice. În mod sigur, varianta clasică în nuanțe de bej, prea formală nu se potrivește tuturor.

Care este cea mai bună alternativă la trenciul clasic în 2017? Trenciul din denim, cu siguranță.

Denimul este fără doar și poate un material care nu se va demoda niciodată. Toată lumea îl adoră datorită confortului său, stilului său practic, rezistenței sale, dar și a stilului său inimitabil.

Rochii, geci, topuri, fuste… toate piesele vestimentare au cedat domniei trenciului și bine au făcut. De data aceasta însă, va trebui să te lași convinsă de trenciul din denim. Cu o lungime până la genunchi, cu un guler mai mare și un cordon în talie te va seduce cu siguranță.

Trenciul din denim este piesa vestimentară care va arăta minunat alături de celelalte piese vestimentare de la tine din dressing. Se va potrivi cu orice, bineînțeles. Dacă vrei să obții cel mai frumos look casual și cool îl poți purta la o pereche de bascheți și la un pulover sweat.

Dar poți obține și un look mai sexy alegând să porți trenciul din denim la o pereche de pantofi tip stilettos și la o fustă de piele tip creion.

Dar nu trebuie să eziți și să porți această piesă vestimentară de blugi, cu… blugi pentru cel mai frumos total look denim.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?