Wanted – hainele army pentru un plus de caracter

Care este uniforma preferată, uniforma în tendințe a fashionistelor din lumea întreagă? Hainele în stil army, cu siguranță. Adică gecile parka, sacourile army, imprimeul tip camuflaj și ținutele în nuanțe de kaki.

Se pare că stilul army nu se va demoda niciodată și că seduce din ce în ce mai multă lume. Cum se poartă pentru a nu arăta ca un soldat rătăcit pe stradă? Care sunt piesele vestimentare must have ale acestui stil? Iată câteva idei de ținute care să te inspire.

Amestecă stilurile pentru a obține cele mai frumoase contraste. În materie de modă, un total look din cap până în picioare este foarte rar cea mai bună opțiune. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre stilul army. Hainele inspirate din acest stil arată cel mai bine alături de piese vestimentare contrastante. De exemplu, o pereche de pantaloni cu un imprimeu camuflaj arată cel mai bine la o cămașă cu flori. Sau un bomber în nuanțe de verde kaki poate pune cel mai bine în valoare o fustă lungă, maxi.

Geaca parka în nuanțe de kaki, o valoare sigură. Este un mare clasic al stilului army care face furori în acest an. Arată de minune cu cele mai șic piese vestimentare precum rochiile, tocurile, cămășile, gențile feminine sau pantalonii eleganți.

Sacoul army, foarte în tendințe. sacoul army cu un număr dublu de nasturi în față este o piesă vestimentară foarte elegantă. Un veritabil fashion statement care se poate purta chiar și la blugi și la bascheți.

Imprimeul camuflaj în cele mai discrete tușe. Adică mai bine porți un top, o eșarfă sau o pereche de pantofi cu acest imprimeu decât o pereche de pantofi sau o geacă.

Ranger boots, de purtat cu precauție. Le poți purta cu piese vestimentare mai delicate pentru a obține astfel cele mai frumoase ținute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?